BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Reünie in 2019
maandag 12 jun 2017

Reünie in 2019

vervolg bij 75 jaar bestaan

Zaterdag 10 juni werd er een reünie van het eerste elftal gehouden. Er hadden zich 66 man opgegeven en uiteindelijk kwamen er meer dan 70 personen. Hiervan wouden er 35 een balletje trappen en deze werden verdeeld over 3 gemixte teams die onder leiding van (oud) trainers/leiders stonden. Voor en vooral na de wedstrijd werd er wat lekkers gegeten en gedronken, rond middernacht gingen de laatsten naar huis. Een zeer geslaagde dag, die in 2019 een vervolg zal krijgen als R.K.S.V. Rijssen 75 (!) jaar bestaat.

De organisatie had twee jaar geleden het idee om een reünie voor hun periode in het eerste elftal te organiseren. Dit ging over de laatste 15 seizoenen, echter kwam Harold Theijink (voetballer 45+ en leider van zijn dochter uit JO13-1) met het idee om iedereen vanaf de oprichting uit te nodigen. Helaas kwam er geen hulp van oudere leden, hierdoor wist de organisatie niet alle oud-leden en zijn deze ook niet allemaal benaderd. Dit willen we recht trekken, door in 2019 een vervolg hieraan te geven. Over twee jaar bestaat R.K.S.V. Rijssen maar liefst 75 (!) jaar en met wat hulp van de oudere garde moet het ons vast en zeker lukken om nog meer animo te krijgen. Bij deze nogmaals een oproep je te melden wanneer je ons wil helpen voor de volgende reünie, je kan dit mailen naar info@rksv.nl Alvast bedankt!

Rond 16:30 uur kwamen de eerste mensen binnen druppelen, koffie kon gratis afgehaald worden aan de bar. Tevens stonden er gratis koekjes en cake op de bar. Om 17:15 uur werd iedereen welkom geheten en werden de vertrekkende spelers van het huidige 1e bedankt en kregen ze een ingelijst R.K.S.V.-shirt mee. Het ging om Anton Acis, Jonathan Acis, Gertjan Wilbers, Diederik Borkent (die iets later was en zijn shirt nog krijgt) en Dave Loohuis (die lager gaat voetballen). Iets voor 18:00 uur werden er drie wedstrijden gevoetbald, enkele ‘ouderen’ lieten zien het voetbal nog niet verleerd te zijn. Internationaal scheidsrechter Eric Braamhaar liet alles in goede banen leiden, toen hijzelf een balletje mee ging trappen nam Patrick Bloemendal als leidsman de honneurs waar. Uiteraard was huisfotograaf Henry Zweers aanwezig om alles vast te leggen met zijn camera.

Na de wedstrijden kon er een broodje pulled porck en hamburger gehaald worden. Ondertussen had iedereen de eerste sapjes al genuttigd en werd er veel bijgepraat. Om 20:00 uur was het de beurt aan de sprekers Herman Geuzendam en oud-trainer Laurens Oude Breuil. Prachtige anekdotes werden er verteld zoals de tijd 2 gulden contributie per seizoen (militairen half geld), duizend man publiek in de promotiewedstrijd tegen Tilligte, een mogelijke fusie met Rijssen Vooruit in 1967, de pokeravonden met Laurens Oude Breuil, de 4-2 winst op Zenderen Vooruit en de zaag van ‘Hulk’ Geuzendam.

Het bleef nog lang gezellig op sportpark De Koele, vooral omdat de barmedewerkers langs kwamen met warme hapjes en koude drankjes. Rond middernacht was daar dan toch het einde, de laatste personen gingen naar huis. Een zeer geslaagde dag welke over twee jaar in 2019 al een vervolg gaat krijgen. Hierna is het de bedoeling de reünie elke 5 jaar weer te organiseren. Op- en aanmerkingen zijn welkom, hulp bij de volgende reünie al helemaal!

Alle 276 (!) foto’s van Henry Zweers zijn te zien door HIER te klikken. 

Tot over twee jaar als WE 75 jaar bestaan.

Met vriendelijke groet de organisatie

John Loohuis, Guido Meinders, Peter Geuzendam, Bernardo Mulder en Dave Loohuis

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA