BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Bergentheim een maatje te groot
maandag 02 okt 2017

Bergentheim een maatje te groot

Eerste verlies voor R.K.S.V.

Het eerste verlies voor R.K.S.V. Rijssen is een feit, in de vijfde officiële wedstrijd werd er terecht met 5-0 bij Bergentheim verloren. De thuisploeg was simpelweg een maatje te groot en liet dat vorige week ook bij DES zien, toen er met 0-3 gewonnen werd. Met rust stond het slechts 1-0 en was het jammer dat vlak na rust de tweede treffer viel.

Met eenzelfde opstelling als vorige week, toen er met 1-1 gelijk gespeeld werd tegen Kloosterhaar thuis, trad R.K.S.V. aan in Bergentheim. De thuisploeg eindigde vorig seizoen als derde en had toen als doelstelling om kampioen te worden. Dit seizoen willen ze woord bij daad zetten, als dat vorige week nog niet duidelijk was is dat het nu wel. De Rijssenaren moesten in de achteruit en na 20 minuten viel de verdiende openingstreffer. Enkele minuten later moest Bram Meulman geblesseerd het veld verlaten, de zoveelste tegenvaller voor trainer Henk Mennegat. Vlak voor rust werd de 2-0 wegens buitenspel afgefloten, met 1-0 werd de schade beperkt.

In de 49e minuut viel de 2-0 uit een vrije trap en binnen het uur werd het zelfs 3-0. Het was oppassen voor een monsterscore, maar Joost Nollen kreeg de uitgelezen mogelijkheid om de aansluitingstreffer te scoren. Alleen voor de keeper raakte hij de doelverdediger en bleef het 3-0. Na 69 minuten maakte jeugdspeler Sil Zwoferink zijn debuut, dit was tevens het laatste hoogtepunt aan oranjezwarte zijde. De score werd opgeschroefd naar 5-0 en dat was verdiend te noemen.

Komend weekend komt Hellendoorn op bezoek in Rijssen, de degradant uit de tweede klasse verloor thuis met 0-1 de derby tegen DES. Deze tegenstander kwamen we alleen in het seizoen 2013-2014 tegen, beide keren verloren we met één doelpunt verschil. Zaterdag moeten we zorgen dat we deze trend doorbreken en resultaat gaan halen.

Bergentheim - R.K.S.V. 5-0

20. Wevers (1-0)

49. Hakkers (2-0)

59. Hakkers (2-0)

76. Schuldink (2-0)

79. Pouwels (2-0)

Opstelling R.K.S.V.1: Loohuis, Hardeman, de Wilde (c), Brinkman, M. Troost (69. Zwoferink), Embsen, Mensink, Smelt (56. Schreurs), Nollen, Blokhorst en Meulman (24. Pluimers)

Foto inzet boven: Jordy Schreurs is terug op het oude nest, maar kon als invaller helaas ook niets veranderen aan de stan

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA