BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Voorbeschouwing
donderdag 05 okt 2017

Voorbeschouwing

R.K.S.V. - Hellendoorn

Na twee speelronden waren er al enkele verrassende uitslagen te zien. Komend weekend speelronde drie en hierna zal langzamerhand zichtbaar worden om welke posities de ploegen meedoen. Hellendoorn wil als degradant uit de tweede klasse zo snel mogelijk terug omhoog, R.K.S.V. daarentegen wil direct aansluiting met de middenmoot krijgen.

Hellendoorn won met 1-4 bij Achilles Enschede, maar delfde thuis tegen DES in de derby het onderspit met 0-1. Volgens het wedstrijdverslag van DES was dit niet geheel terecht, maar de uitslag telt gewoon mee. Normaal gesproken doet Hellendoorn om de bovenste plaatsen mee, maar dan moet men niet teveel steekjes laten vallen.

R.K.S.V. pakte tegen Kloosterhaar een punt (1-1) en ging bij Bergentheim dik onderuit (5-0). Geen schande, maar om uit de onderste regionen te blijven moet er resultaat geboekt worden. Een prima tweede seizoenshelft vorig seizoen kreeg een vervolg in de beker en tegen Kloosterhaar, benieuwd of de Rijssenaren de rug rechten na afgelopen weekend.

Vier seizoenen geleden de laatste krachtmetingen met Hellendoorn, toen werd er met 0-1 en 3-2 verloren en beide keren zat er meer in. Kan R.K.S.V. ditmaal wel resultaat behalen? Dit alles is zaterdag te zien vanaf 14:30 uur, wees welkom!

Foto inzet boven: met dank aan Jan Sanderman 

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA