BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Zaterdag 3 wint met 1-4
zondag 08 okt 2017

Zaterdag 3 wint met 1-4

"Jantje jantje jantje" riep Kamphues langs de zijlijn met z'n dronkenkoppie met een vlaggetje in de handen. Zonder Thijs "Kamphues" wist Zaterdag 3 te floreren en zorgde voor een 1-3 ruststand. Een prima tussenstand om Thijs "Kamphues" in het veld te brengen.

Rust.

"Kamphues moet erin" riepen ze in de kleedkamer, maar waar moet dit gouden talent toch staan?! "Rechtsbuiten" riep Deef Looman.
 2e helft begon, Kamphues lied zich direct gelden met een uitmuntende 'panna' bij de tegenstander (Kamphues maakt elke wedstrijd een panna).
In de 68e minuut gaf Looman een perfect schepijsballetje naar Kamphues, hij schoot em lekker in de kruising!

Gooaaaaallll!!!

Maar plots ging het vlaggetje omhoog. "Klote", dacht Kamphues, "Kamphues hef altied pech". 73e minuut, Kamphues sprint naar voren en kreeg een perfect appeltaartballetje van Looman, de bal schampte de arm van de tegenstander en we kregen een vrije trap op 25 meter van het goal. Ze riepen allemaal "Kamphues moet em nem'n" maar Kamphues gaf Looman het vertrouwen en hij nam de vrije trap en ging strak de linkerhoek in...GOAL 1-4! Daarna vond de scheidsrechter het wel best en floot 4 minuten voor tijd voor het einde: 1-4 winst.

Regnn winddd kooldd...

Groetjes Thijs 'Messi' Kamphues

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA