BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Voorbeschouwing
woensdag 24 jan 2018

Voorbeschouwing

R.K.S.V. - Drienerlo

De lange winterstop is voorbij en direct staat er een ‘topper’ op het programma voor R.K.S.V. Rijssen. Als nummer 12 speelt het thuis tegen de nummer 13 Drienerlo, een kans om verder uit te lopen op de studenten. Of pakken de gasten deze wedstrijd aan om in punten gelijk te komen?

Drienerlo draait normaal gesproken prima mee in de derde klasse. Het team vol met studenten speelde zelfs jaren in de tweede klasse. Dit seizoen heeft men kwaliteit ingeleverd en net als de Rijssenaren een minder brede selectie. Toch zijn de schamele vier punten tot nu toe te weinig, zeker gezien het feit dat men meestal met slechts één doelpunt verschil verliest.

R.K.S.V. Rijssen deed het na de 5-2 winst tegen hekkensluiter Achilles Enschede erg slecht. Alles werd verloren, waaronder het oefenduel bij vierdeklasser SVV’56. Ondanks dat hoofdtrainer Henk Mennegat verlengd heeft schort het soms aan de instelling. Tegen tweedeklasser Voorwaarts V. was die instelling prima en werd er nipt met 3-2 verloren. Alleen wanneer de ploeg eenzelfde instelling laat zien kan er zaterdag gewonnen worden.

De Rijssenaren moeten zaterdag winnen om de weg omhoog weer in te slaan, voor de bezoekers is het niet anders. Een spannende pot in de onderste regionen van de derde klasse D…wees welkom om 14:30 uur op sportpark De Koele.

Foto: met dank aan Jan Sanderman

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA
VOLGENDE WEDSTRIJD: OVER 16 DAGEN zaterdag 09 mrt 2019 om 14:30

R.K.S.V. Rijssen 1

Sportlust Glanerbrug 1

zaterdag 16 mrt 2019
SC Enschede 1 - R.K.S.V. Rijssen 1
zaterdag 23 mrt 2019
Achilles 1 - R.K.S.V. Rijssen 1
COMPLETE PROGRAMMA R.K.S.V.
Advertentie van Cafe De Twee Schimmels