BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij R.K.S.V. kan een helft mee komen
maandag 05 feb 2018

R.K.S.V. kan een helft mee komen

maar verliest ruim (6-0)

Vorige week een pijnlijke nederlaag thuis tegen Drienerlo, deze nederlaag was misschien nog wel pijnlijker. Veel afwezigen maar tot de rust toch 0-0. De tweede helft was ronduit slecht te noemen, het werd maar liefst 6-0 waarbij het in de 87e minuut nog 3-0 stond.

Een gewijzigde basisopstelling, zeker na de vier (!) blessuregevallen van vorige week. Het jonge team van R.K.S.V. Rijssen kreeg de eerste helft enkele tegenaanvallen te verwerken, echter kreeg het zelf ook enkele kansen. Mede door prima keeperswerk van Patriz Loohuis, die zelfs op twee inzetten van een medespeler moest reageren, bleef het 0-0. Vlak voor rust de mogelijkheid voor de Rijssenaren wanneer Jordy Schreurs spits Tijs Blokhorst diep stuurde. Alleen op de keeper af haalde de verdediger hem onderuit in de zestien zonder de bal te raken, de scheidsrechter zag er echter niets in. Niet veel geluk en eerlijk gezegd was het ook niet verdiend te noemen, want Kloosterhaar was de eerste helft iets beter en had een klein overwicht.

Zo goed als we eindigden, zo slecht was het in de tweede helft. Na enkele minuten viel de verdiende 1-0, echter de manier waarop was zeer knullig te noemen. Wederom enkele geblesseerde spelers die het veld moesten ruimen, de vervangers konden echter niet voorkomen dat de score flink opgeschroefd werd. In de 87e minuut stond het ‘nog’ 3-0 en doordat we met vier spitsen speelden kreeg Kloosterhaar nog meer ruimte en werd het uiteindelijk 6-0.

Komende zaterdag de inhaalwedstrijd thuis tegen Hellendoorn, die zeer verrassend niet verder kwamen dan 1-1 tegen de hekkensluiter. De wedstrijd start om 14:30 uur.

Opstelling R.K.S.V.1: Loohuis, Hardeman, Brunnekreef, Brinkman (C), Embsen, K. Troost (68. Smelt), Mensink (77. Boezerooij), Zwoferink, Schreurs, Blokhorst en Meulman (61. Pluimers).

Foto inzet boven : Robbin Pluimers kon als invaller helaas ook geen doelpunt forceren.

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA
VOLGENDE WEDSTRIJD: OVER 16 DAGEN zaterdag 09 mrt 2019 om 14:30

R.K.S.V. Rijssen 1

Sportlust Glanerbrug 1

zaterdag 16 mrt 2019
SC Enschede 1 - R.K.S.V. Rijssen 1
zaterdag 23 mrt 2019
Achilles 1 - R.K.S.V. Rijssen 1
COMPLETE PROGRAMMA R.K.S.V.
Advertentie van Bandwerk