BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Voorbeschouwing
vrijdag 26 okt 2018

Voorbeschouwing

Rijssen Vooruit - R.K.S.V.

Morgen de Rijssense derby...Rijssen Vooruit thuis tegen R.K.S.V. Rijssen. Niet meer op zondag, zoals het decennia lang ging, maar op zaterdag in de vierde klasse F. Het verschil in punten is drie punten in het voordeel van geel-zwart, kunnen de oranjehemden hun eerste overwinning pakken en gelijk in punten komen?

Vorig seizoen eindigde RIjssen Vooruit knap als vierde, dit seizoen goed het iets moeizamer. De ploeg won knap van Sportlust Glanerbrug en haalde een laat gelijkspel bij Drienerlo. Tegen BZSV werd iets teleurstellend gelijk gespeeld en tegen AJC’96 werd terecht verloren. Winst in de Rijssense derby betekent een flinke voorsprong in punten op R.K.S.V. Rijssen.

Na twee gelijke spelen werd oranje-zwart terecht met lege handen huiswaarts gestuurd bij PW 1885. Dat er thuis dik verloren werd van ATC’65 was geflatteerd, maar de ploeg moet wel te rade gaan waarom er zoveel kansen voor de tegenstanders waren. Daarnaast hapert de eigen doelpuntenmachine en werden enkele levensgrote kansen onnodig gemist. Zaterdag 27 oktober moet de eerste overwinning opleveren, zoals dat twee seizoenen geleden ook gebeurde uit tegen geel-zwart. Toen was het spits Anton Acis met de enige treffer, zal dit keer één van de huidige selectiespelers matchwinner worden?

Morgen rond 16:15 uur weten we meer...

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA