BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Verlies tegen DRC'12
zondag 04 nov 2018

Verlies tegen DRC'12

Slap begin werd R.K.S.V. Rijssen fataal

Een slecht en slap begin zorgde ervoor dat DRC’12 terecht op 0-2 kwam, de Rijssenaren verzuimden vele kansen op 2-2 af te maken en verloren uiteindelijk met 1-4. Een geflatteerde nederlaag, doordat de bezoekers na 20 minuten weinig meer lieten zien. R.K.S.V. Rijssen staat hierdoor onderaan.

De bezoekers startten goed, kregen twee corners en vanuit de eerste werd de lat geraakt. Na 19 minuten eindelijk de 0-1, R.K.S.V. Rijssen was massaal aan het slapen. Slechts twee minuten later een erg makkelijk gegeven penalty voor DRC’12, maar het betekende wel de 0-2. Hierna zijn de RIjssenaren eindelijk wakker en binnen het half uur scoorde Luèn Mensink op prachtige wijze de 1-2. Oranjezwart kreeg vele kansen op 2-2, maar Sil Zwoferink en Luèn Mensink schoten de gelijkmaker niet binnen. Ruststand was 1-2 door een zeer zwak begin, gezien de laatste 25 minuten een onnodige achterstand.

Na rust kwam Joost Nollen in het veld en binnen vijf minuten had hij de 2-2 moeten scoren. Een vrije bal werd verlengd binnen de vijf meter, echter belandde zijn inzet in de handen van de keeper. R.K.S.V. Rijssen bleef aandringen en kreeg kansjes, daarnaast had het pech met enkele schoten die net naast gingen. De bezoekers hebben na de 0-2 heel veel op de grond gelegen, na elk verloren duel schreeuwde men om een vrije trap en deze kreeg men ook nog vaak. Als nummer laatst begrijpelijk dat er tijd gerekt werd, maar de verder goed fluitende scheidsrechter had hier niet in mee moeten gaan. Op het einde werd het ook onvriendelijker, DRC’12 kreeg enkele terechte gele kaarten. Nadat de 1-3 viel uit een spaarzame counter werd het ook nog 1-4 in blessuretijd. De blessuretijd was slechts drie minuten, maar niemand bij de oranjehemden die baalde van het laatste fluitsignaal. Een zeer zure nederlaag, maar de vertragende tactiek na de 0-2 van de bezoekers had succes.

Door het verlies staat R.K.S.V. Rijssen op de laatste plaats, terwijl bij winst men zevende (!) had gestaan. Er is dus nog van alles mogelijk dit seizoen, maar dan zal er snel een keer gewonnen moeten worden. Komend weekend moeten we uit naar Sportlust Glanerbrug.

R.K.S.V. Rijssen - DRC’12: 1-4
19. Futa (0-1)
21. Schipdam (0-2)
29. Mensink (1-2)
81. De Jong (1-3)
89. Futa (1-4)

Opstelling R.K.S.V. Rijssen: Krasniqi, Smits, Brunnekreef (74. Dekker), Sloof, Embsen, M. Troost, Mensink (C), K. Troost, Zwoferink (46. Nollen), Blokhorst en Meulman (84. Pluimers).

Foto inzet boven: Enige lichtpuntje (naast de prachtige 1-2) was de terugkeer van Robbin Pluimers die zijn eerste minuten van het seizoen kon maken

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA
VOLGENDE WEDSTRIJD: OVER 12 DAGEN zaterdag 06 apr 2019 om 14:30

R.K.S.V. Rijssen 1

AJC '96 1

zaterdag 13 apr 2019
BZSV de Blauwwitters 1 - R.K.S.V. Rijssen 1
zaterdag 04 mei 2019
R.K.S.V. Rijssen 1 - Rijssen Vooruit 1
COMPLETE PROGRAMMA R.K.S.V.
Advertentie van Rabobank Rijssen-Enter