BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Nipt verlies eerste team
zondag 02 dec 2018

Nipt verlies eerste team

2-1 bij koploper AJC'96

R.K.S.V. Rijssen weet weer wat verliezen is, na tweemaal winst werd er met 2-1 bij koploper AJC’96 verloren. Een terechte uitslag, maar vlak voor tijd was er nog hoop na het doelpunt van Joost Nollen. De koploper was vooral de eerste helft beter, maar kreeg niet heel veel grote kansen.

Vanaf het begin was de thuisploeg beter op het kunstgras in Losser. Met de wind in de rug drukte AJC’96 de RIjssenaren achteruit, het was vooral tegenhouden voor R.K.S.V. Rijssen. Zonder echt grote kansen te creëren kwam de 1-0 toch op het scorebord. Een schot van 20 meter werd gekeerd door onze keeper, echter werd de rebound een scrimmage waarbij de bal uiteindelijk binnen gekopt werd. Niet veel later behoedde Petrit Krasniqi oranje-zwart voor de 2-0 met een prima redding. De eerste grote kans voor de bezoekers kwam vlak voor rust, Tijs Blokhorst schoof binnen de zestien de bal voorlangs.

Na rust kwam R.K.S.V. Rijssen wat meer voor het doel van de koploper, echt grote kansen bleven uit. AJC’96 had ook moeite om tot kansen te komen, het waren twee vrije trappen waar men het gevaarlijkst uit werd. De paal redde de bezoekers bij een vrije trap, daarnaast schoot Luèn Mensink tweemaal gevaarlijk van rond de zestien meter zonder te scoren. Tien minuten voor tijd kwam toch de 2-0 nadat er achterin een zeldzame fout gemaakt werd. Joost Nollen scoorde in de laatste minuut nog tegen, na een assist van de teruggekeerde Myron Wolterink. Het bleef bij 2-1 en dat was terecht, maar het biedt hoop voor de laatste wedstrijd dit jaar.

Komende zaterdag sluiten we de eerste seizoenshelft af, thuis tegen BZSV de Blauwwitters uit Borne. Bij winst komen de Rijssenaren steviger in de middenmoot, de volgende tegenstander heeft vier punten meer op dit moment. Wees welkom om 14:30 uur op sportpark De Koele.

AJC’96 - R.K.S.V. Rijssen: 2-1
38. Vermeulen (1-0)
80. Schuurs (2-0)
90. Nollen (2-1)

Opstelling R.K.S.V. Rijssen: Krasniqi, M. Troost, Brunnekreef, Boezerooij, Meulman (75. Loohuis), Mensink (C), Embsen, Nollen, Dekker (61. Wolterink), Blokhorst en Pluimers (46. Zwoferink).

Foto: Sil Zwoferink viel prima in, maar kon niet voorkomen dat er 2-1 verloren werd bij de koploper.

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA
VOLGENDE WEDSTRIJD: OVER 5 DAGEN zaterdag 25 mei 2019 om 15:15

ATC '65 1

R.K.S.V. Rijssen 1

COMPLETE PROGRAMMA R.K.S.V.
Advertentie van Cafe De Twee Schimmels