BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Voorbeschouwing
donderdag 06 dec 2018

Voorbeschouwing

R.K.S.V. Rijssen - BZSV

De laatste wedstrijd voor de winterstop, thuis tegen BZSV de Blauwwitters uit Borne. In competitieverband zijn we deze vereniging nog nooit tegengekomen, wel hebben we diverse oefenpotjes tegen elkaar gespeeld. R.K.S.V. Rijssen heeft negen punten, vier punten meer dan de bezoekers. Wordt het verschil kleiner of groter op de ranglijst na komende zaterdag?

BZSV de Blauwwitters heeft de laatste jaren vele mutaties ondergaan. Onder andere tweede elftalspelers van Luctor et Emergo kwamen erbij, maar tot nu toe zijn de prestaties wisselvallig. Na 10 wedstrijden heeft men 13 punten verzameld en staat men keurig zesde. Helaas houdt men via de eigen website (gegevens vorig seizoen) en voetbaloost.nl (slechts 2 van de 23 goals toegekend aan een speler) zeer weinig bij dit seizoen, zoals wel meer teams in onze klasse. Wat voor team we kunnen verwachten staat soms op hun Facebook-pagina, hopelijk laten we ons positief verassen zaterdag. Wij zijn in ieder geval gewaarschuwd, want de ploeg uit Borne staat niet voor niets zo hoog.

R.K.S.V. Rijssen moet winnen om enigszins uitzicht te houden op het linkerrijtje. Afgelopen weekend werd er slechts met 2-1 verloren bij de koploper, maar dit was meer dan verdiend te noemen. AJC'96 en PW lijken deze competitie een maatje te groot te zijn. Positief is dat het spel en de resultaten de laatste weken beter zijn. Het gat met de nummer laatst (DRC'12) is slechts vier punten, den de andere drie ploegen onder ons staan op slechts één (!) punt. Na de winterstop neem je het gevoel mee waar je mee geëindigd bent, ook daarom moet er gewonnen worden!

Zaterdag om 14:30 uur de aftrap in Rijssen, scheidsrechter is de heer J. Zagers.

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA
VOLGENDE WEDSTRIJD: OVER 59 DAGEN zaterdag 09 feb 2019 om 14:30

Sportclub Rijssen 1

R.K.S.V. Rijssen 1

zaterdag 16 feb 2019
R.K.S.V. Rijssen 1 - Drienerlo 1
zaterdag 09 mrt 2019
R.K.S.V. Rijssen 1 - Sportlust Glanerbrug 1
COMPLETE PROGRAMMA R.K.S.V.
Advertentie van Trisport Rijssen