BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Geslaagde klusjesdag
vrijdag 21 dec 2018

Geslaagde klusjesdag

12 januari de volgende

Afgelopen zaterdag waren er 9 leden/ouders die onze vereniging hielpen bij de klusjesdag. Ondanks de niet al te grote opkomst is er weer genoeg werk verzet, bedankt!  

Om 8:00 uur een bak koffie, daarna aan de slag. Bij opkomst hoofdveld is een groot stuk gras weggehaald en wit zand ingeschept. De volgende klusjesdag (12 januari) willen we dat betegelen zodat daar de vaste supporters niet meer in het gras en zand hoeven te staan. Op het hoofdveld is veel blad weggehaald, maar dit moet zeker nogmaals gebeuren om het veld (en bijveld achter units) bladvrij te krijgen. Daarnaast zijn er schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd.

Zoals gezegd is er prima gewerkt en willen wij iedereen bedanken voor hun inzet. Hopelijk kunnen we de volgende keer weer op jullie steun rekenen! Voor wie niet kon en/of er de volgende keer bij wil zijn, 12 januari is de volgende klusjesdag. Opgeven kan bij bestuurslid Erik Hofman via hofman.erik@hotmail.com.

12 januari is er naast klusjesdag ook de Algemene Leden Vergadering (met o.a. update fusie) om 17:00 uur en aansluitend een nieuwjaarsborrel.

Met vriendelijke groet,

Erik Hofman en Johan Pots
Namens het bestuur van R.K.S.V. Rijssen

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA