BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Geslaagd snerttoernooi
maandag 07 jan 2019

Geslaagd snerttoernooi

Assaidi won de finale van AS Coma

Zaterdag 5 januari was bij R.K.S.V. Rijssen het jaarlijkse snerttoernooi. Er werden wedstrijden 4-tegen-4 gespeeld in een poule van 5 teams, waarna er 4 halve finalisten doorgingen voor de hoofdprijs. 

12:30 uur moest iedereen zich melden, hierna werden de teams gemaakt en om 13:10 uur starten de wedstrijden. Onder leiding van scheidsrechters Luèn Mensink, Yusuf Kahraman en Patrick Bloemendal werd er per wedstrijd 12 minuten gevoetbald.

In de poules waren AS Coma en Assaidi oppermachtig, het was daarom niet verwonderlijk dat deze teams na de finale gingen. De overige 8 teams speelden wisselvallig en een onderling doelsaldo moest in 1 poule zelfs uitsluitsel geven wie er halve finalist werd. FC Arman en Aitor konden de poulewinnaars niet verslaan in de halve finale.

De finale eindige in 3-1 voor Assaidi, waardoor de wisselbeker + biertjes + warme snacks naar de winnaars gingen. Nummer twee AS Coma kreeg alleen geen beker, maar wel de biertjes en warme snacks.

Na afloop was het nog lang gezellig in de kantine op deze miezerige dag, het was echt snertweer. De gratis warme snert viel in goede aarde bij deelnemers en publiek, hopelijk zien we jullie weer bij de volgende activiteit!

Foto: team Assaidi met wisselbeker, biertjes en warme snacks

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA