BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Voorbeschouwing
donderdag 07 feb 2019

Voorbeschouwing

Sportclub Rijssen - R.K.S.V.

De winterstop is voorbij en de competitie begint weer voor ons vlaggenschip. Net als na de zomerstop staat de Rijssense derby tegen Sportclub Rijssen op het programma. Op sportpark De Koele werd het 1-1, levert deze derby wel een winnaar op?

Sportclub Rijssen startte de competitie prima, na vijf wedstrijden had men al acht punten. Echter verloor het de zes wedstrijden hierna waardoor men op de tiende plaats staat. Voor het seizoen had iedereen hoge verwachtingen, er waren namelijk veel nieuwe spelers te bewonderen op De Koerbelt. Afgelopen dinsdag werd de schade knap beperkt in en tegen Hellendoorn (4-0), een tegenstander die in de top van de derde klasse meedraait. Komende zaterdag zal men proberen om de achterstand van vier punten op R.K.S.V. Rijssen te verkleinen.

R.K.S.V. Rijssen heeft door een eindsprint de eerste competitiehelft prima afgesloten. In de winterstop werd er veelal uitgeweken door de slechte staat van onze velden en werd er tweemaal geoefend. Tegen SVV'56 werd het 2-1 en Helios bleek met 5-2 te sterk. In beide wedstrijden kregen diverse jeugd en tweede elftalspelers hun kans. De verschillen op de ranglijst zijn klein, tussen plek vijf en negen zit maar vier punten verschil. Door de naderende fusie met Rijssen Vooruit kan het weleens de laatste derby zijn, zorg dat je hem wint! Tevens behoudt je bij winst uitzicht op de tweede periode waarin we het goed doen.

Zaterdag om 14:30 uur de aftrap in Rijssen, scheidsrechter is de heer G.J. Karkdijk.

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA