BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Voorbeschouwing
vrijdag 15 feb 2019

Voorbeschouwing

R.K.S.V. Rijssen - Drienerlo

Zaterdag 16 februari speelt R.K.S.V. Rijssen op sportpark de Koele tegen een directe concurrent, Drienerlo uit Enschede. De Rijssenaren zullen Drienerlo moeten verslaan om het gat op de ranglijst te dichten. ‘De studenten’ hebben na 12 wedstrijden 15 punten verzameld. De Oranjehemden hebben drie punten minder, na evenveel wedstrijden (12 wedstrijden). Daarnaast scheelt het doelsaldo ook niet veel, waarbij de Enschedeërs 25 doelpunten voor en ook 25 tegen hebben, daar hebben de mannen van trainer Achterkamp 25 doelpunten voor en 27 tegen.

De eerste editie van dit duel, op 29 september, werd een 2-2 gelijk spel. Tijdens dit duel hadden beide ploegen kansen op de winst, lange tijd leek Drienerlo de winst te pakken. Echter was het spits Tijs Blokhorst die via een penalty in blessuretijd een punt veilig stelde voor R.K.S.V. Rijssen. Met al deze feiten en weetjes mag het duidelijk zijn dat het morgen wederom een spannende pot gaat worden!

Drienerlo heeft afgelopen week met 4-2 weten te winnen van SC Enschede. Helaas heeft deze reporter geen enkel verslag van deze wedstrijd kunnen vinden. Hoe de wedstrijd is verlopen en welke spelers er in vorm zijn is dan ook een raadsel. R.K.S.V. Rijssen zal zich willen herstellen van het derby verlies tegen Sportclub Rijssen (3-1). Met een gehavende selectie wist het helaas geen resultaat te behalen.

Gaat R.K.S.V. het gat dichten of slaat Drienerlo een gat? Om 14:30 uur de aftrap aan Sportpark de Koele, onder leiding van dhr. M. Meijer. Wees welkom!

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA