BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Gelijkspel R.K.S.V. Rijssen
zondag 17 feb 2019

Gelijkspel R.K.S.V. Rijssen

0-0 tegen Drienerlo

Vorige week misten we vele spelers en werd er onnodig verloren gezien de vele kansen die we kregen. Ditmaal speelden we tegen Drienerlo en was topscorer Tijs Blokhorst ook nog eens afwezig. Desondanks heeft het zeer jonge team knap gelijk gespeeld met 0-0 in een draak van een wedstrijd.

Joost Nollen was voor het eerst aanvoerder van het vlaggenschip. Onder zijn leiding probeerde R.K.S.V. Rijssen resultaat te halen tegen de studenten uit Enschede die drie punten boven ons stonden. Drienerlo zette de eerste vijf minuten goed druk en kreeg een vrije trap en had een kopkans die net over ging. De oranjehemden kwamen hierna beter in de wedstrijd, maar voetballend was het nog niet top. Drienerlo kreeg het einde van de eerste helft wat kansjes en de paal bood zelfs een keer redding voor R.K.S.V. Rijssen. Hierdoor was de ruststand 0-0.

In de rust werd door een motiverende speech de spelers klaargestoomd voor de tweede helft. De gasten probeerden het spel te maken, de Rijssenaren zakten iets in. Na 55 minuten kwam Tom van de Riet in het veld, vijf minuten later kwam Luuk Klein Schaarsberg voor Max Loohuis. Drienerlo zette iets meer druk via voorzetten vanaf de zijkant en lange ballen op hun spits. Gelukkig werd het niet echt gevaarlijk voor het doel van Petrit Krasniqi. Tien minuten voor tijd kwam Denzel Brugts als laatste wissel in het veld, maar de neutrale toeschouwer werd nog steeds niet verwend. Bram Meulman had wellicht de 1-0 nog kunnen maken, maar zijn schot ging voorlangs. In een stroeve wedstrijd zonder uitgespeelde kansen bleef het 0-0.

De volgende wedstrijd staat pas op 9 maart gepland, dan spelen we thuis tegen Sportlust Glanerbrug. In de uitwedstrijd werd een 0-2 voorsprong weggegeven en verloren we met 4-2, we hebben dus nog wat recht te zetten tegen deze tegenstander.

R.K.S.V. Rijssen - Drienerlo 0-0

Opstelling R.K.S.V. Rijssen: Krasniqi, Smits, Boezerooij, Embsen, Sloof (55. Van de Riet), Nollen (C), Zwoferink, Loohuis (60. Klein Schaarsberg), Pluimers (80. Brugts), Dekker en Meulman

Foto: Hidde Smits startte weer eens in de basis en speelde een prima wedstrijd. Hij zorgde er mede voor dat Drienerlo niet kon scoren.

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA