BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Voorbeschouwing
woensdag 13 mrt 2019

Voorbeschouwing

Sportclub Enschede - R.K.S.V. Rijssen

Afgelopen zaterdag werd de thuiswedstrijd tegen Glanerbrug na 68 minuten gestaakt (2-3 achterstand), wordt er dit weekend wel 90 minuten gevoetbald...of gaat het überhaupt niet door gezien het weer? Gelukkig heeft de volgende tegenstander kunstgras, waardoor de kans groot is dat het doorgaat. Voorafgaand is het verschil op de ranglijst twee punten in ons voordeel.

Sportclub Enschede voetbalt voor het eerste seizoen in haar bestaan met het vlaggenschip op zaterdag, dit doet men met een erg jong team. Een elftal dat zowel dik kan verliezen (onze eerste ontmoeting) en ruim kan winnen (tegen Sportclub Rijssen). Kwaliteit is er wel, maar stabiel is het niet altijd. Men zal revanche willen op de eerdere wedstrijd tegen ons, toen had men een totale offday en dat zal nu niet weer gebeuren.

R.K.S.V. Rijssen kwam tweemaal verdiend op voorsprong tegen Sportlust Glanerbrug, maar de weersomstandigheden gooiden letterlijk roet in het eten. Dat de wedstrijd niet uitgespeeld werd was logisch en verstandig, 30 maart spelen we de laatste 22 minuten uit. Komende wedstrijd kan de eerste winst van 2019 zijn. Kansen zijn er elke wedstrijd geweest, maar toch beloonden de Rijssenaren zichzelf niet. De onderste ploegen pakken punten de laatste weken, om niet onderaan te geraken zal er dus gewonnen moeten worden. Gelukkig wisten onze spitsen Tijs Blokhorst en Lars Dekker het net te vinden, we zijn benieuwd of ze ons wederom laten juichen.

Zaterdag 16 maart om 15:00 uur (half uur later dan normaal) de aftrap in Enschede, wees welkom!

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA
VOLGENDE WEDSTRIJD: OVER 5 DAGEN zaterdag 25 mei 2019 om 15:15

ATC '65 1

R.K.S.V. Rijssen 1

COMPLETE PROGRAMMA R.K.S.V.
Advertentie van Autorijsschool Harry Kamphuis