BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Voorbeschouwing
donderdag 11 apr 2019

Voorbeschouwing

BZSV - R.K.S.V. Rijssen

Komende zaterdag de uitwedstrijd in Borne tegen BZSV de Blauwwitters. De heenwedstrijd werd een 3-0 overwinning voor R.K.S.V. echter hierna wonnen de RIjssenaren niet meer. Kan het team van Martin Achterkamp zich herpakken en eindelijk de volle winst in 2019 pakken?

BZSV staat gedeeld zesde, samen met Drienerlo, met 19 punten uit 16 wedstrijden. Afgelopen weekend won men knap met 3-5 bij datzelfde Drienerlo. Het is een jong elftal met wisselende resultaten dit seizoen, het scoort makkelijk en krijgt ook genoeg goals tegen. Uiteraard wil men revanche nemen op de 3-0 nederlaag eerder dit seizoen.

R.K.S.V. Rijssen kon het tegen koploper AJC’96 niet bolwerken, er werd verloren met 0-3. Geen schande, want de ploeg deed stinkend haar best en was simpelweg een maatje te klein. Helaas waren er enkele afwezigen, die er tegen BZSV hopelijk weer bij zijn. Van zelf krijg je niets, dat heeft 2019 ons wel laten zien. Met eenzelfde inzet en iets effectiever met de kansen omgaan moet tot een overwinning kunnen leiden.

Zaterdag 13 april om 14:30 uur: BZSV - R.K.S.V. Rijssen, wees welkom!

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA