BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij BZSV te sterk
zondag 14 apr 2019

BZSV te sterk

Afgezakt naar laatste plaats

Met nog vier wedstrijden te gaan zijn we door een 3-0 nederlaag tegen BZSV afgezakt naar de laatste plaats. Er blijft ons ook weinig bespaard, want zelfs in de warming-up haakte er een speler af met een blessure. Hopelijk dat de laatste potjes er meer keuze is qua spelersmateriaal.

BZSV had de wind in de rug op het kunstgrasveld in Borne. Na een corner wist men na zeven minuten al te scoren in twee instanties, R.K.S.V. verdedigde hierbij te slap. Na 24 minuten een tweede mogelijkheid voor de thuisploeg en wederom was het raak. Ditmaal kon de linksbuiten gemakkelijk naar binnen komen, een combinatie aangaan en in twee pogingen raak schieten. Petrit Krasniqi was als keeper des duivels, en terecht, want er werd niet goed genoeg verdedigt. De 2-1 van Bram Meulman werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel, waardoor de ruststand 2-0 was.

Na rust zakte BZSV in en de RIjssenaren probeerden de aansluitingstreffer te maken. Kansen kreeg het wel, maar het was de thuisploeg die via een snelle counter de beslissing bracht. Alleen voor de doelman werd de bal vakkundig binnen geschoven, 3-0. De ere treffer bleef uit, hierdoor verloren we met 3-0 en staan we laatste. DRC’12 wist namelijk met 2-1 van Drienerlo te winnen, nadat men vorige week ook al knap won bij Sportlust Glanerbrug.

Zaterdag 4 mei de volgende wedstrijd, de Rijssense derby thuis tegen Rijssen Vooruit. Hopelijk vanaf dan weer meer keuze qua spelers zodat we het seizoen waardig kunnen afsluiten. Hierna volgt DRC’12-uit, thuis tegen PW en uit tegen ATC’65.

BZSV de Blauwwitters - R.K.S.V. Rijssen 3-0
7. Evers (1-0)
24. Van Laar (2-0)
72. Broekkamp (3-0)

Opstelling R.K.S.V. Rijssen: Krasniqi, Smits, Boezerooij, Van de Riet, Meulman, Nollen, Embsen, K. Troost, Mensink(C), Zwoferink en Dekker (72. Pluimers).

Foto: Joost Nollen speelde verdienstelijk in de spits en had zelfs kunnen scoren

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA