BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Voorbeschouwing
vrijdag 10 mei 2019

Voorbeschouwing

DRC'12 - R.K.S.V. Rijssen

Sinds 2010 verloren we weer een Rijssense derby tegen RV, dat betekent dat er de laatste drie wedstrijden tegen andere teams punten gepakt moeten worden om van de laatste plaats af te komen. Een ploeg die dat begrepen heeft is DRC’12 uit Almelo, door een flinke opmars staan ze al op 17 punten.

Laurens Oude Breuil is de trainer van de volgende tegenstander, een bekend persoon voor R.K.S.V. aangezien hij ook twee jaar trainer bij ons was. Wanneer zijn eigen team vrij is kwam Laurens ook wel eens kijken bij ons, mooi om te zien dat hij nog binding met ons heeft. Van deze vriendschap zal in de wedstrijd weinig van te merken zijn, net als het heenduel zal DRC’12 het fysieke niet schuwen. Dat men op dit moment vier punten boven ons staat is gewoon knap.

R.K.S.V. hoopte afgelopen weekend lang op een resultaat, maar de 2-2 viel uiteindelijk niet. De uitslag was geflatteerd, met eenzelfde instelling de komende wedstrijden dan komen de punten vanzelf. Er zijn nog drie mogelijkheden om dat recht te trekken. Tijs Blokhorst deed weer 90 minuten mee en is zelfverzekerd dat zijn seizoenstotaal nog opgekrikt gaat worden. 90 minuten knokken voor elkaar en laat zien dat we te laag op de ranglijst staan!

Wees welkom in Almelo, aftrap is zaterdag om half drie.

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA