BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Jubileumgids 2/16
zaterdag 11 mei 2019

Jubileumgids 2/16

Huidige voorzitter

R.K.S.V. heeft de gedenkwaardige leeftijd van 75 jaar bereikt. Dat is een prestatie waar we met zijn allen trots op mogen zijn. Daarom ligt dit jubileumboek voor u waarin wordt teruggekeken op allerlei gebeurtenissen die zich in deze 75 jaar hebben voorgedaan. Tevens krijgen vele enthousiaste mensen de gelegenheid om te vertellen hoe zij hun tijd bij R.K.S.V. hebben beleefd en wat zij zoal hebben meegemaakt.

Vanaf de oprichting zijn vrijwilligers de drijvende kracht van R.K.S.V. geweest, zij zorgden ervoor dat er trainers en leiders voor alle teams waren, dat er een onderhoudsploeg was die ervoor zorgde dat de accommodatie er altijd schoon, opgeruimd en netjes bijlag, dat de noodzakelijke reparaties aan het gebouw en kleedkamers werden verricht, dat elk seizoen alle teams weer werden ingedeeld, dat R.K.S.V. op de juiste wijze bestuurd werd, enzovoorts, enzovoorts.

Kortom, alles wat nodig was en is om te komen waar R.K.S.V. nu staat is dankzij de tomeloze en belangeloze inzet van onze goedwillende vrijwilligers bereikt. Daarvoor wil ik alle vrijwilligers hartelijk danken!  

Vanwege het samengaan van R.K.S.V. en Rijssen Vooruit in de nieuwe vereniging s.v. Rijssen  zal het tijdperk van een zelfstandig R.K.S.V. in de nabije toekomst eindigen. Echter, met een compleet nieuwe, prachtige accommodatie van alle gemakken voorzien en met voldoende kleedkamers, velden en een mooie kantine zie ik de toekomst voor s.v. Rijssen vol vertrouwen tegemoet en spreek de wens uit dat de komende generaties heel veel plezier mogen beleven aan het verenigingsleven binnen s.v. Rijssen.      

Graag wil ik ook alle sponsoren, leden, oud-leden, vrijwilligers, de jubileumcommissie en medebestuursleden bedanken voor hun steun en inzet die bij hebben gedragen aan de totstandkoming van dit jubileumboek en het organiseren van alle activiteiten ter gelegenheid van ons gedenkwaardig 75-jarig jubileum.

Met een sportieve groet,

Harry Mulder, voorzitter

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA