BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij 1-3 winst bij DRC'12
zondag 12 mei 2019

1-3 winst bij DRC'12

drie plekken gestegen op ranglijst

Eindelijk van de laatste plaats af door de eerste winst in 2019. Het duurde even, maar de vreugde was er niet minder om. Vaak viel het kwartje de verkeerde kant op, deze keer hadden we het geluk mee. De winst was verdiend te noemen, maar de beslissende 1-3 viel pas in blessuretijd.

R.K.S.V. begon sterk aan de wedstrijd en kreeg enkele grote kansen, zonder de geblesseerde spits Tijs Blokhorst. Scoren was lastig, zoals wel vaker dit seizoen, maar toch viel de 0-1 via Jesse Embsen. Een boogballetje van Bram Meulman zorgde ervoor dat Jesse Embsen koeltjes kon afronden. Ondanks meerdere kansen, ook voor DRC’12, bleef het bij die ene treffer tot de rust.

Na rust lag de bal na twee minuten al in het netje, 1-1 door een vrije trap die laag in de hoek verdween. R.K.S.V. stond even onder druk, maar de thuisploeg was vandaag niet goed genoeg. Kansen kwamen er steeds meer voor de Rijssenaren en de 1-2 va Bryan Sloof was verdiend. Een afgeslagen corner werd door Kevin Troost panklaar op het hoofd van de verdediger gelegd, waarna de bal hard en hoog in het doel verdween. Hierna kreeg de thuisploeg twee grote kansen, maar ditmaal hadden we het geluk en de lat aan onze zijde. In blessuretijd gaf Bram Meulman het laatste zetje, vanaf rand zestien speelde hij een man uit en schoof de bal in de linkerhoek: 1-3. Hierdoor zijn we van de laatste plaats af en droegen wij de rode lantaarn over aan Sportclub Rijssen en Sportclub Enschede.

Volgende week thuis tegen nummer twee PW, mocht PW niet winnen of koploper AJC zelf winnen dan is AJC kampioen. De laatste wedstrijd op 25 mei spelen we uit bij ATC’65 die zo goed als zeker is van nacompetitie.

DRC’12 - R.K.S.V. Rijssen 1-3
28. Embsen (0-1)
47. Proslvszny (1-1)
72. Sloof (1-2)
90. Meulman (1-3)

Opstelling R.K.S.V. Rijssen: Krasniqi, Smits, Boezerooij, Van de Riet, Sloof, Embsen, Zwoferink, Mensink(C), Dekker (46. K. Troost), Nollen en Meulman.

Foto: Jesse Embsen maakte de mooie en belangrijke 0-1

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA