BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Jubileumgids 3/16
woensdag 15 mei 2019

Jubileumgids 3/16

Wethouder sport

Kortgeleden kreeg ik van de redactie van de jubileumgids R.K.S.V. 75 jaar, het verzoek om een bijdrage te leveren over het onderwerp “wethouder sport”.  Natuurlijk wil ik daaraan meewerken! Maar waarom het onderwerp “wethouder sport”??? De jubileumgids gaat toch niet over een wethouder en zijn werk! Nee, RKSV bestaat 75 jaar en dat moet gevierd worden! Daar gaat het over in deze jubileumgids, al het andere is bijzaak.

Dus R.K.S.V., bestuur en leden, van harte gefeliciteerd met dit jubileum! 75 jaar jong en nog super-vitaal ook!  Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze op hun 74e serieus verkering krijgen en op hun 75e gaan trouwen. Jullie vereniging gaat het gewoon doen. Als wethouder sport vind ik het echt gaaf om te zien hoe R.K.S.V. in dit proces te werk gaat. Rekening houdend met de belangen van de eigen leden, wordt echt met visie gebouwd aan een mooie, sportieve toekomst voor de hele gemeenschap van Rijssen. Jullie mogen trots zijn op de personen die vanuit R.K.S.V. dit project trekken.

Mijn persoonlijke band met R.K.S.V. is ontstaan doordat ik een aantal jaren heb meegedaan met Bedrijfsvoetbal Rijssen, waarbij R.K.S.V. sinds 2005 elk jaar weer een prima gastheer is op sportpark De Koele en natuurlijk ben ik ook niet vergeten dat ik op 25 juli 2014 de 700e volger werd van R.K.S.V. op Twitter. De R.K.S.V.-glazen worden nog regelmatig gebruikt. Ik ben, naast wethouder sport, zelf ook actief sporter, en ik moet zeggen dat de kleur van het clubtenue van R.K.S.V. me wel aanspreekt. Sportieve prestaties geleverd in oranje geven toch een extra gevoel. Niet alleen bij het Nederlands elftal, of team oranje bij de olympische spelen, maar ook dichter bij huis. Alle leden van R.K.S.V. en RIVO kunnen dat beamen. Ik hoop dan ook dat in de toekomst het R.K.S.V.-DNA zichtbaar blijft in het clubtenue. Ik wens jullie een bijzonder mooi jubileumjaar toe, echt een jaar om successen te vieren en te bouwen aan een nieuwe toekomst op het mooie en stevige R.K.S.V.-fundament.

Bert Tijhof

Wethouder sport gemeente Rijssen-Holten

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA