BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN
Afbeelding bij Laurens Oude Breuil
zaterdag 08 jun 2019

Laurens Oude Breuil

Oud trainer aan het woord

R.K.S.V.  was en is voor mij nog steeds een club waar ik alleen maar leuke mensen heb ontmoet. Denk aan spelers, bestuursleden en vrijwilligers. Ik kwam halverwege het seizoen 2006/2007 en ben anderhalf jaar trainer geweest in Rijssen. Ze vertelden dat er een gouden lichting was en dat klopte. Alleen niet op het voetbalveld…

Of ik anekdotes weet? Ja hoor! De eerste uitwedstrijd naar Noord Veluwse Boys met autopech van keeper Ruud Geerdink, de verloren derby’s tegen RV, maar ook de winst tegen Zenderen Vooruit met een blocktackle van Peter Geuzendam.

In die tijd werd er ook al gepraat over een fusie en ik noemde toen de naam ‘FC Rijssen’ al. Ik denk dat dit de beste oplossing is voor beide clubs voor de toekomst en voor het voetbal in Rijssen.

Nog steeds kom ik af en toe bij R.K.S.V. en de warme onthalen van de mensen doen mij nog steeds goed en de gehaktbal met Mullie is daar een vast onderdeel van. Ik wens jullie sportieve en gezonde jaren toe en we zullen elkaar vast wel blijven tegenkomen op of langs het veld.

Laurens Oude Breuil

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA