BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN

Samenwerking sportmedisch begeleiding

Fysio Bewust en verzorgster Ina Mollink

Na seizoen 2017-2018 is André Nieuwenhuis gestopt als verzorger bij onze vereniging, hij was vier jaar actief bij ons. Het bestuur van R.K.S.V. Rijssen heeft Fysio Bewust (Leon Kamphuis) bereid gevonden om het aanspreekpunt voor de sportmedisch begeleiding binnen de vereniging te zijn. Daarnaast zal Ina Mollink standaard op zaterdag met ons eerste team meereizen als verzorgster.

Sportmedische begeleiding Fysio Bewust

Fysio Bewust (Leon Kamphuis) is het aanspreekpunt voor de sportmedische begeleiding binnen R.K.S.V. Rijssen Indien je een (beginnende) blessure ervaart dan is het belangrijk hier niet te lang mee rond te blijven lopen. Een kleine blessure kan namelijk leiden tot een vervelende en langdurige blessure. Om te voorkomen dat er sprake is van vervelende en langdurige blessures hebben Fysio Bewust en R.K.S.V. Rijssen de handen ineengeslagen.

Leon Kamphuis is sinds 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2013 afgestudeerd als musculoskeletaal therapeut (combinatie opleiding van sportfysiotherapie en manuele therapie). Bij blessureleed, beginnende ongemakken, of voor vragen en/of advies kunt u terecht bij Fysio Bewust.

Inloopspreekuren dinsdag en donderdag

De sportmedische begeleiding bestaat uit een gratis inloopspreekuur die iedere dinsdag en donderdag van 18:30 – 19:00 uur toegankelijk is voor al onze leden op de praktijklocatie van Fysio Bewust. De praktijk is gevestigd in Sportcentrum USA te Rijssen. Dit maakt dat de praktijk uitstekende faciliteiten heeft voor sportrevalidatie door de aanwezigheid van diverse trainingsmaterialen.

Tijdens het spreekuur wordt een analyse gemaakt van de blessure. Tevens is er tijd voor een korte behandeling en advies wanneer de blessure mee lijkt te vallen. Indien blijkt dat de blessure aanzienlijk is, dan is het advies om hiervoor een afspraak te maken voor een consult fysiotherapie. Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan wordt dit door uw verzekering vergoed. Wanneer dit niet het geval is dan kunt u de tarieven van een consult vinden op de website van Fysio Bewust. Indien u gebruik wilt maken van het inloopspreekuur, dan is het aan te raden dit van tevoren telefonisch te melden bij Leon Kamphuis.

Fysiotherapie inloopspreekuur: dinsdag en donderdag 18:30 – 19:00 uur

Locatie: Fahrenheitstraat 3

Leon Kamphuis

Tel: 06 401 304 42

info@fysiobewust.nl

www.fysiobewust.nl

Sportverzorging zaterdag

Op de wedstrijddagen van R.K.S.V. Rijssen zat-1 zal sportverzorgster Ina Mollink aanwezig zijn. Zij zal er zorg voor dragen dat de spelers goed voorbereid aan de wedstrijd kunnen beginnen. Tevens zal ze de medische zorg op zich nemen tijdens en na de wedstrijd in het geval van het ontstaan van blessures/ klachten. Ina heeft een EHBSO certificaat en heeft een NGS licentie als sportmasseur. Mocht iemand op zaterdag hulp nodig hebben van Ina dan kan dit voor of na de wedstrijd met haar afgestemd worden.

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA