BANDWERK INTERNET- EN RECLAME BUREAU: TROTSE MEDIAPARTNER VAN R.K.S.V. RIJSSEN

Uitleg over deze vorm van sponsoring

In de huidige opzet van de website is rekening gehouden met sponsor mogelijkheden en deze is dan ook zo opgezet, dat er gemakkelijk reclame uitingen op geplaatst kunnen worden. 

Nieuw is de mogelijkheid om via een banner, reclame te maken. Een banner is een grafische reclame-uiting op het internet. Door op een banner te klikken wordt de website van de geadverteerde  geopend. Deze banner is niet te zien op de homepagina, want hier staan onze hoofdsponsors en de sponsorgroep van R.K.S.V. Rijssen, maar is wel te zien op iedere andere pagina. Dus bij elk nieuwsbericht en achter iedere sub-pagina.

Voor de lancering van de website hebben wij een 5-tal bedrijven bereid gevonden om hun bedrijfs logo met reclame tekst op de site te laten zetten. Auto rijschool KamphuisTriSport RijssenBandwerk internet- en reclame bureauUSA fitness Rijssen, Rabobank Rijssen-Enter en café de Twee Schimmels hebben zich voor de komende 3 seizoenen aan onze website gebonden.

Alle bedrijven hebben gebruik gemaakt van de diensten van Bandwerk om een banner, naar eigen wensen en smaak te laten aanmeten. Zij kunnen de komende 3 seizoenen dus goed voor de dag komen met deze banner.

Wilt u meer informatie over deze vorm van sponsorschap of sponsoring in het algmeen bij R.K.S.V. Rijssen? Voor meer informatie hierover kunt u terecht via sponsorcommissie: sponsor@rksv.nl.

DEEL DIT BERICHT OP SOCIAL MEDIA